AORTA 2004 BV / Bedrijfsprofiel

AORTA 2004 BV "Adviesbureau Openbare Ruimte - Technische Assistentie" is een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op de volledige inrichting en beheer van de openbare ruimte. Denk hierbij aan projecten gericht op groenvoorziening, speelplaatsen maar ook sportvelden en openbare verlichting.

Naast de openbare ruimte is het ook mogelijk AORTA 2004 BV in te schakelen voor de invulling van besloten ruimten van instellingen en particulieren. Dergelijke plannen zullen ontwikkeld worden met het oog op integraliteit, praktische haalbaarheid en uiteraard de wensen en het budget van de opdrachtgever.

AORTA 2004 BV is actief sinds 1 juli 2001 en heeft sindsdien vele projecten met succes afgerond en is tot op heden nog steeds groeiende. De uitgevoerde projecten lopen uiteen van particuliere tuinen tot volledige reconstructies in de openbare ruimte. AORTA 2004 BV kan putten uit ervaringen en een netwerk opgebouwd in een 20-jarige loopbaan in de overheidssector.

Naast het adviserend werk is het ook mogelijk om kennis en expertise in te huren via detachering. Naar gelang de behoefte kunnen een aantal uren ingekocht worden voor het verrichten van werkzaamheden binnen uw instantie of bedrijf.