Diensten / Detachering

Functie-invulling op maat.

Binnen een organisatie komt het regelmatig voor dat door verschillende oorzaken werkzaamheden achterblijven, worden uitgesteld of zelfs moeten worden onderbroken. Voor deze werkzaamheden is het voor een organisatie vaak moeilijk om een goede oplossing te vinden. De huidige werknemers hebben niet voldoende tijd of missen de juiste kennis en extra werknemers contracteren past niet in het budget.

Leg dit probleem voor aan AORTA 2004 BV en er zal een gerichte functieomschrijving worden gemaakt voor een tijdelijke functie. Deze functie zal daarna snel, efficiënt en zonder lange inwerktijd worden bekleed door ervaren en vakbekwaam interim-personeel van AORTA 2004 BV.

AORTA 2004 BV beschikt over ruime ervaring en bekendheid met de gemeentelijke organisatie en werkzaamheden binnen afdelingen als Openbare Werken en Beheer Openbare Ruimte.

Ook wanneer binnen de organisatie een werknemer voor langere tijd niet beschikbaar is door bijvoorbeeld ziekte kan AORTA 2004 BV snel en efficiënt deze taken overnemen doormiddel van de inzet van vakbekwaam interim-personeel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of via info@aorta2004.nl.